O nas

Namen in cilji

AkadRe d.o.o. je center za jezikovno in medkulturno izobraževanje v nemškem jeziku. Naša ponudba je namenjena vsem, ki se želijo izobraževati in/ali delati v Nemčiji. Ponujamo:

  • certificiranje znanja nemščine z izpiti telc,
  • spletne priprave na izpite telc,
  • organizacijo prakse za mlade diplomante germanistike.

Pridobljeno imamo licenco za mednarodno priznane Evropske jezikovne certifikate (angl. The European Language Certificates – telc). Certifikati so skladni s Skupnim evropskim jezikovnim okvirom (SEJO) (za tabelo glej spodaj ali povezava). Telc GmbH nam je podelil licenco za izpitni center v Ljubljani. To pomeni, da izpolnjujemo/dosegamo vse visoke standarde kakovosti, ki jih določa telc, ponudnik standardiziranih jezikovnih izpitov, oziroma da smo kompetentni in zanesljivi telcovi partnerji za pridobivanje jezikovnih certifikatov telc.

Naše poslanstvo je nuditi vso potrebno podporo, tj. pridobivanje potrebnega jezikovnega znanja in certificiranje znanja jezika, kot tudi informacije o študiju, delu in življenju v Nemčiji.

Partnerji

Tesno sodelujemo z AkadRe GmbH s sedežem v Nürnbergu ter njegovima hčerinskima podjetjema MASK Zentrum Sprachschule in UniZert Prüfungszentrum (z licenco telc©). AkadRe GmbH je eden vodilnih centrov za jezikovno in medkulturno izobraževanje na področju medicine in zdravstvenih ved v Nemčiji. Svoje storitve nudi tako delodajalcem kot delojemalcem.

Od leta 2019 smo srebrni partnerji društva VTIS, ki povezuje in zastopa interese vseh, ki se izobražujejo, so se izobraževali ali opravljajo znanstvenoraziskovalno delo v tujini.