Priprava na izpit telc »Deutsch C1 Hochschule«

Pripravimo vas na izpit telc »Deutsch C1 Hochschule«, ki ga lahko opravljate tudi v našem centru in za katerega redno nudimo izpitne termine. Izpitne termine in cene najdete tukaj:

S telc »Deutsch C1 Hochschule« izkazujete znanje nemščine na ravni učinkovitega uporabnika po SEJO. To pomeni, da se pri kompleksnih temah izražate spontano, tekoče in pravilno. Daljša in zahtevnejša besedila vam ne predstavljajo težave. Poznate pogovorni jezik in fraze ter ste med pogovorom sposobni prilagajati jezikovno zvrst.

Nudimo vam spletni pripravljalni tečaj! Prednost spletnega pouka je, da vam naši profesorji pripravijo učne vsebine glede na vaše potrebe. Posebej priporočamo naš peturni tečaj, kjer vas pripravimo na pisni del izpita telc »Deutsch C1 Hochschule«.

PRIPOROČAMO: SPLETNI TEČAJ NEMŠČINE C1 / C1 VISOKA ŠOLA BESEDILA (nem. »Hochschule Texte«)

  • Raven znanja: stopnja C1.
  • Cena tečaja: 200,00 evrov (5 učnih enot po 45 minut + 1 učna enota je brezplačna).
6 učnih ur po 45 minut
1. učna ura (PODARIMO): spoznavanje / določitev ravni znanja in želje tečajnika(ce)
2. učna ura: predstavitev jezikovnih zvrsti, argumentiranje / pojasnjevalni postopek oziroma pisanje eseja (Uvod) / za domačo nalogo je pisna naloga (Uvod)
3. učna ura: pogovor o pisanju Uvoda / uporabne fraze in strukture, ki ustrezajo potrebam tečajnika(ce) / pojasnjevalni postopek (Jedro, Zaključek) / za domačo nalogo je pisna naloga (Jedro, Zaključek)
4. učna ura: pogovor o Jedru in Zaključku / analiza pogostih napak / uporabne fraze in strukture, ki ustrezajo potrebam tečajnika(ce) / za domačo nalogo je pisanje eseja
5. učna ura: pogovor o besedilu / analiza pogostih napak / uporabne fraze in strukture, ki ustrezajo potrebam tečajnika(ce) / za domačo nalogo je pisanje eseja
6. učna ura: pogovor o besedilu in splošne povratne informacije o pisnem izražanju kandidata(ke) / uporabne fraze in strukture, ki ustrezajo potrebam kandidata(ke)
Povpraševanje za pripravo na izpit telc »Deutsch C1 Hochschule«

Ime in priimek:*

Datum rojstva:

Ulica in hišna številka:

Številka in ime pošte:

Elektronski naslov:

Telefon:

Ali že imate jezikovni certifikat? Če ja, katero raven?

Spletni tečaji, ki so na izbiro: Deutsch C1 + C1 Hochschule (6 ½ tedenski tečaj)telc Deutsch C1 + C1 Hochschule (4 tedenski tečaj)telc Deutsch C1 + C1 Hochschule (2 tedenski hitri tečaj)Nauči se izpitnega formata (1-2 tedenski / 6 učnih ur)Spletni pouk

Željeni termin:

Sporočilo:

Sprejemam pogoje za izpitne udeležence AkadRe d.o.o. kot tudi splošne poslovne pogoje in izpitni red Telc GmbH.

Izpiti telc

Nudimo vam splošne in strokovne izpite telc iz nemščine: telc Deutsch A1, A2, B1, B2, B1-B2 Pflege, B2-C1 Medizin in C1 Hochschule.

PRIPRAVLJALNI TEČAJ NA IZPIT TELC

S spletnim učenjem se pripravite na izpit telc »Deutsch C1 Hochschule« ali druge izpite telc. Pripravi vas posebej za to usposobljen profesor nemščine (materni govorec).