Tečaji prek spleta za zdravnike, zobozdravnike in farmacevte

Priprave na strokovni jezikovni izpit (nem. Fachsprachenprüfung – FSP) za zdravstvene delavce z univerzitetno izobrazbo iz tujine zahtevan po nemški zakonodaji

Nudimo tečaje prek spleta za zdravstvene delavce z univerzitetno izobrazbo, s katerimi vas strokovno in učinkovito pripravimo na strokovni jezikovni izpit (FSP). Če ste zdravnik_ca, zobozdravnik­_ca, farmacevt_ka in ste v Nemčiji v postopku priznavanja vaše diplome iz tujine, potem so ti tečaji pravi za vas. Tečaje smo zasnovali tako, da boste lažje dosegli zastavljen cilj, tj. uradno odobritev (nem. Approbation) za opravljanje vašega poklica v Nemčiji.

Če ste zdravnik_ca, zobozdravnik­_ca, farmacevt_ka in ste v postopku priznavanja vaše diplome iz tujine, potem je ta tečaj pravi za vas.

Naše tečaje prek spleta vodijo certificirani profesorji_ce nemščine in potekajo v obliki videokonference. Učni načrt smo zasnovali tako, da je ciljno usmerjen na strokovni jezikovni izpit, ki ga opravljate pri bavarski zdravniški zbornici, zobozdravniški zbornici ali lekarniški zbornici. En dan pouka ima štiri učne enote, tečaj pa obsega 600 učnih enot in traja približno šest mesecev.

Pouk poteka v majhnih skupinah (najmanj trije tečajniki) in po poklicih:

  • nemščina za zdravnike_ce
  • nemščina za zobozdravnike_ce
  • nemščina za farmacevte_ke

Vse kar rabite je dobra internetna povezava in namizni ali prenosni računalnik. Prijavo in umestitveni test opravite preko spleta – v udobju vašega doma. Za morebitna vprašanja pa smo vam vedno na voljo na našem spletnem naslovu info@akadre.si ali na telefonski številki 068 137 604.

Online tečaji  za zdravstvene delavce z univerzitetno izobrazbo potekajo v sodelovanju z nemškim zveznim uradom za migracijo in begunce (BAMF) in z nemškim zveznim uradom za delo (BA). Tečaj je lahko za vas brezplačen, če izpolnjujete pogoje, ki jih predpisujeta nemška urada. Z veseljem vam svetujemo v zvezi s tem.

 

Veselimo se vašega sporočila. Tukaj stopite z nami v stik.